Emilia bloggar om att börja i tvåan

Jag tycker att de är lite piritt att börja i tvåan. Och i bland längtar jag.  Jag längtar värkligen inte till sprutan. Jag längtar till tvåan förvi sliper västen. Jag tycker det är bra att alla är snälla. Jag tror att min nya fröken kommer gå bra. Jag känner alla.


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

4 kommentarer

 1. Lena (Leias mamma)

  Så skönt att känna alla i nya 2-3:an 🙂

 2. Kristina, Emilias mamma.

  Tänk att ni snart ska börja i tvåan! Det blir spännande med en ny lärare och kul att få tillbaka alla ”gamla” klasskompisar igen. Men först är det sommarlov! 🌼☀️🍓🐸🐱

 3. Susanne Palmgren

  Många skriver om att ni ska ta spruta i klass 2, vem har berättat det. Jag tror att du kommer att trivas i klass 2.

 4. Gunnar

  fint Emila

Kommentera