Äntligen snö!!!

Idag kastade fröknarna om i schemat ordentligt, tänk vad lite snökaos kan tillföra! Istället för teori blev det praktik och torsdagens schema blev helt enkelt onsdagens… Vi gick till skolskogen, tog med våra stjärtlappar och släppte loss ordentligt! Det fanns otaliga möjligheter att glida runt både på rumpa och mage i de lagom branta backarna. Många skratt hördes! Vi byggde vindskydd och kämpade med att rulla, lyfta och fixa jättestora snöbollar till vårt fort. Samtidigt tränade vi vår sociala förmåga, turtagning och samarbete. Vi hade supermysigt! Dessutom kunde vi göra en riktig årstidsspaning på vintern, med snö och allt. Vi hann det mesta innan snön förvandlades till slask och det var dags att gå hemåt. Väl tillbaka i skolan såg vi på film om djurens liv på vintern och hur de ställer om sig inför den kalla årstiden. En riktigt njutningsfull vinterdag helt enkelt! Något säger oss fröknar att det kommer vara trötta, men nöjda Tritonbarn som lägger sig i sina sängar ikväll… 😉

 


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

4 kommentarer

 1. Kristina, Emilias mamma.

  Åh vad härligt att ni tog vara på tiden i snön! Ni verkar ha haft en toppendag i vintervädret. Undrar när det kommer snö nästa gång? ❄️⛄

  • Jenny Valberg

   Hej, det undrar vi med! Vi hoppas på mer snö snart!!!
   //Tritonbarnen 🙂

 2. Lena Riegnell

  Åh så härligt ni måste ha haft det🐧⛄❄

Kommentera