1. Nu hade turen kommit till Triton att fira sina 100 vänskapspärlor och bjuda in till fest. Vi samlade in allas förslag och sedan hade vi en dold röstning kring dessa. Fri-lek-fest blev det vinnande förslaget och vi bestämde lite gemensamma riktlinjer för festen. I Triton bjöds det på film – Lejonkungen. Utanför byggdes det lego i olika konstellationer. I Ariel fanns det möjlighet att dansa till Just Dance och utanför byggmöjligheter med klossar och kaplastavar. Inne i Orion målades det och lyssnades på musik och i Vintergatan kunde alla som ville leka med sina gosedjur. Dessutom hade de som ville och vågade på sig mysiga pyjamasar, morgonrockar eller onepiece. På slutet fick de som ville gå ut och njuta av höstsolen på skolgården.
  2. Åh vad mysigt vi haft!

Tack till Ariel och Orion som ville komma och förgylla vår fest!


Prenumerera på nya blogginlägg