Triton sommarspanar

I fredags gick vi till skogen och lekplatsen. Det var soligt och varmt. Vi spanande efter sommartecken. Några såg svamp. En del såg sniglar. Vi såg en tomatplanta. Alla såg gröna blad. Några såg blommor.

Vi byggde upp vår koja som hade gått sönder. En del lekte lekar. En av lekarna hette vattenkrig. Några hoppade långt från gungorna. Andra snurrade i gungorna. Vi lekte Lego Chima. Några lekte trädgårdsmästare. Det var jätteroligt att vara i skogen!


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

4 kommentarer

  1. Vilken härlig utflykt i solskenet! Hittade ni några kantareller? Det spanar alltid jag efter så här års.

    • Hej Hanna!
      Vi ska titta efter kantareller nästa gång vi är i skogen. Tack för tipset!
      Tritonbarnen

  2. Hör hemma har det har pratats mycket om er kojan och er utflykt!

Kommentera