Triton bloggar tillsammans, som träning inför att kunna blogga i fadderpar:

På torsdagar går vi till skogen. Och ibland ser vi ett rådjur. Rådjuret brukar stanna lite och titta och sen går det iväg. Hannes och Lukas har sett att rådjuret bodde uppe på ett berg. I torsdags när vi hade sett rådjuret så hade vi utematematik med olika uppdrag. Här kommer några exempel på våra uppdrag:

Matilda och Johanna skulle hämta 10 kottar och sen hälften så många stenar och lägga på en rad. Lukas och Hannes skulle hitta en pinne som var längre än en tumme. Gunnar och Adrian skulle lägga en pinne högst upp på ett berg. Clara och Wera skulle hämta en lätt sten och en tyngre sten. Embla och Signe skulle hitta en pinne som var dubbelt så lång som Signes fot. Isabella och Emilia skulle hoppa 15 hopp baklänges. Shanta Lee och Isabella M. skulle hämta två pinnar och sätta en bakom höger öra och hålla en i vänster hand. Axel och Niklas skulle hitta tre tallkottar. Mio och Viktor skulle hitta en smal pinne och en tjock pinne. Maximus och William skulle hitta en pinne som var lika lång som Maximus arm. Sen fick vi leka i skogen😀😎☀️


Prenumerera på nya blogginlägg