Sommarläsnings-fest för ettorna!

Idag har alla Novas ettor haft fest och firat att de alla läst så mycket i sommar! Fröknarna bjöd på diverse överraskningar – högläsning ur Sven Nordqvist bok ”Minus och stora världen”, samtidigt som vi mumsade på popcorn, salta pinnar och drack hallondricka. Supermysigt! De som hade lämnat in sin Läsbingo-lapp kunde dessutom få små överraskningar i form av klistermärken och sudd, ju fler sätt man läst på, desto fler överraskningar… Full bricka – Bongo – gav så mycket som 5 små överraskningar!

Småettorna och de som missat kommer att få sin chans att fylla i Läsbingo även nästa sommarlov. Vi fröknar gör allt vi kan för att hålla uppe läslusten även under lov, alla knep är tillåtna 😉


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

1 kommentar

  1. Suzanne Ryott

    Åh vad skoj att höra att ettorna läst mycket i sommar och att ni firar storslaget! Helt rätt! Continue the good work alla härliga ettor! //Suzanne

Kommentera