Vänskapsfest

Idag har vi haft vänskapsfest igen! Orion hade kommit upp i sina 100 vänskapspärlor och bjöd idag in till lite olika aktiviteter: fotboll ute i solen, disco inne i Ariel och schack inne i Orions klassrum. Alla fick välja aktivitet efter vad de kände för att göra, och många valde att prova på nya saker. Där inräknat fröken Jenny, som aldrig spelat schack tidigare… Tyvärr storförlust mot duktiga William, men revanschen väntar 😉 Detta gav mersmak!

Vi träffade våra kompisar under nya förhållanden och nya vänskapsband knöts, precis vad dessa fester är till för! Härligt! Så här såg det ut idag:

 


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

2 kommentarer

  1. Suzanne Ryott

    Att prova på nya saker utvecklar nya hjärnceller och gamla celler omformas och finner nya strukturer i hjärnan som är bra för oss alla, gammal som ung. Heja alla och Jenny för att ni testar nya saker!!!!

  2. Linnea

    Åh vad roligt! Bra variation på aktiviteter! En sådan fest skulle jag vilja bli bjuden på någon gång.
    /Linnea, Anthonys mamma

Kommentera