Ishallen med fantastiska Tritonbarn

Nu har det där hänt igen. Ni vet den magiska känslan när allt bara faller på plats? Den hade vi pedagoger idag. 17 fantastiska, tålmodiga, duktiga Tritonbarn har varit på ishallen och åkt skridskor och skött sig exemplariskt. Vi promenerade hela vägen dit och ingen sa ett ljud om att det var jobbigt.

Vi snörade skridskor, tog på oss varma kläder, fikade, tog av oss varma kläder, snörade av oss skridskor, fikade lite till, åkte skridskor, fikade, åkte lite mer skridskor och ingen sa ett ljud om att det var jobbigt. De som kunde lite mer hjälpte dem som kunde lite mindre och ingen sa ett ljud om att det var jobbigt.

Efter drygt 2 timmar i ishallen packade vi ihop alla våra saker och ingen sa ett ljud om att det var jobbigt. Sedan promenerade vi hela vägen hem igen och döm om vår förvåning – ingen sa ett ljud om att det var jobbigt! Vilka barn!

Väl tillbaka i skolan tittade vi på en film och åt upp resten av vår fika. Det var inte speciellt jobbigt det heller…

image image image image image image image


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

3 kommentarer

 1. Helt otroligt magiskt verkligen!!! Jag blir helt slut bara av att läsa om allt ni ha gjort idag ;). Puh, vad ni har kämpat på bra! Antar att den glädjen och engagemanget som ni pedagoger sprider ger energi så ni alla barn klarar vad som helst…TACK ALLA NI FANTASTISKA PEDAGOGER!!! BRA JOBBAT ALLA BARN!!! Massa skridskokramar Suzanne

 2. Liza Egbuna

  Låter som en helt perfekt dag! Vilken härlig vilja och vilka härliga barn – för att inte tala om vilka underbara lärare. Vad skoj att allt gått så bra. 🙂

 3. Niclas Lilja

  Så härligt att läsa om er skridskodag.

  Tack alla ni som jobbar med våra barn, ni gör ett fantastiskt jobb.
  Jag tackar för i år med ett God Jul och Gott Nytt år så ses vi 2016

Kommentera