Ännu en lyckad spelfredag!

Idag har vi haft spelfredag tillsammans med de andra klasserna i vår korridor. Vi spelade sällskapsspel och myste, samtidigt som vi tränade vår sociala förmåga. Innan vi började spela gick vi igenom lite vad man kan tänka på när man spelar tillsammans och barnen hade många bra förslag: ”man ska prata med små bokstäver”, ”man ska tänka på att säga snälla saker till varandra”, ”om man förlorar ska man inte bli sur eller ledsen, för det är bara ett spel och man kanske vinner nästa gång istället” och ”man ska inte vara blyg, för vi har ju våra faddrar med oss”. Bra råd!

Vi kan bara sammanfatta med ett ord: superduperjättefantastisktunderbartkul! Så här såg vi ut idag:
image image image

 

image image image image image image image image image image image


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

1 kommentar

  1. Liza Egbuna

    Vilken härlig dag! Verkar som ni hade massor av olika roliga spel. Tror inte att jag har spelat alla – men ni skulle säkert kunna lära ut. Tur att ni hade varit så schyssta och fått så många vänskapspärlor så att ni fick en sån kul fredag!

Kommentera