Vänskapspärlor och komplimanger sprider god stämning

Just nu övar vi mycket på vår sociala förmåga. Vår vänskapsnalle Quintus ger oss olika uppdrag varje vecka och denna vecka fick vi i uppdrag att komma på fina komplimanger som man kan säga till varandra. Vi hade många superbra förslag och vi får chansen att öva detta hela tiden:)

   
  

Vi fortsätter även arbetet med våra vänskapspärlor. I glaset kan man lägga en pärla varje gång som någon gjort något trevligt mot en. I klassen har många blivit experter på att säga snälla saker, torka platsen åt någon annan, hämta saker åt varandra och så vidare. Detta flitiga arbete har nu resulterat i hela 100 vänskapspärlor och på fredag kommer vi att fira detta med en spelfredag och spela olika sällskapsspel. De som vill kommer att få ta med sig spel hemifrån, som vi kan spela tillsammans. Vi kommer även att bjuda in våra grannklasser Orion och Ariel. Denna dag får vi verkligen chansen att lära känna varandra, eftersom vi kommer att forma grupper med barn från alla tre klasserna. Detta ser vi verkligen fram emot!
 


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

5 kommentarer

 1. Liza Egbuna

  Heja er! Ni är bäst! Fortsätt att de varandra komplimanger och snälla ord. Man blir så glad då. Eller hur?

 2. Liza Egbuna

  Heja er! Ni är bäst! Fortsätt att ge varandra komplimanger och snälla ord. Man blir så glad då. Eller hur?

  • Vi blir jätteglada! Tack för att du skrev en så trevlig kommentar!
   Hälsningar barnen i Triton

 3. Lisa Boström

  Vilka bara tips på komplimanger. Dom ska jag använda mig av idag.

  • Tack för att du skriver på vår blogg!
   Vi gillar det!
   Hälsningar barnen i Triton

Kommentera