Boksamtal och rekordläsare

  
Idag har vi räknat samman alla sidor vi läst sedan oktober och resultatet blev förbluffande 20 022 sidor!!!! Alla barnen får hem sina recensioner idag, ta en titt så ser ni hur duktigt de arbetat med att dokumentera sin läsning. Ta även i beaktande att för varje bok man läst, så har man redovisat inför klassen och gett varandra boktips! Boktokhyllan är nu dessutom överfull! Helt underbart!

 

På tal om boktips så har vi precis läst klart och haft boksamtal om den boken som jag tror blivit mest poppis av alla, en faktabok om Mumier av Malin Lilja. Den får bli mitt boktips inför sommaren! Läs!

  


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

3 kommentarer

 1. Vilken samling av läsare det finns i Triton! Heja heja, vad duktiga ni är!
  /Tina, Hillas manna

 2. Anne-Louise

  Oj så många sidor! Det är därför ni läser så bra nu!! Heja heja vad ni är bra!
  / Veras mamma

 3. Anne-Louise

  Oj så många sidor! Det är därför ni läser så bra nu!! Heja heja vad ni är bra!
  Veras mamma

Kommentera