Skärtorsdag och firande med hela åk F-1!

 

 

Idag har vi firat tillsammans hela årskurs F-1. Det var grannklassen Ariel som kommit upp i 100 vänskapspärlor och ville bjuda in oss på fest. Vi hade 6 olika stationer där vi samarbetade i grupper bestående av barn från alla tre klasserna. Vi har byggt torn med kaplastavar, kastat boll i spann, gått en balansbana och lite annat. Samtidigt tränade vi vår sociala förmåga och förstärkte vänskapsbanden mellan klasserna.

  

 

  

  

  

 

Efter de olika stationerna kunde man välja att pyssla, dansa, måla, spela spel eller fortsätta bygga med kapla. Dansen var tillsammans med figurer från filmen Ice Age 4, och här kommer en länk till klippet på Youtube för er som vill lära er stegen: 

Ice Age 4 danssteg

Så här såg vi ut in action;)

Glad Påsk!

    


Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

2 kommentarer

 1. Vilken bra grej! Och vilka fantastiska kaplatorn!
  Så bra med länken, dansen vill vi gärna testa här hemma:)

  Hälsar Maria
  Pelles mamma

 2. Liza Egbuna

  Wow! Ni måste ha världens bästa skolkompisar och lärare som hittar på så mycket skoj. Såg verkligen superkul ut.
  Hälsningar Liza, Linus mamma

Kommentera