Varje tisdag har ettorna idrott och då har småettorna mysmorgon tillsammans med fröken Jenny. Med bara halva klassen finns det så mycket mer utrymme till att gå in på djupet eller bara njuta av att kunna arbeta ostört med full koncentration. Vi inleder med läsning som vanligt och sedan brukar vi arbeta vid datorerna och iPadsen. Vi arbetar både enskilt eller i par, vissa saker behöver vi ju vara två om för att klara av. Just nu är Bokstavståget (www.bokstavståget.se) och Skolplus mest populära på datorn. På iPadsen gäller Zcooly Affären eller Bornholmslek. Vi övar taluppfattning, addition, mönster och förberedande algebra på ett lekfullt och framför allt lustfyllt sätt. Någon väljer kanske att göra en recension och en bokrygg till vår boktokhylla. Så här kan det se ut:

När klockan är nio startar vi med ABC-klubben och har bokstavsgenomgång. Mer om det kan ni läsa i tidigare inlägg:)


Prenumerera på nya blogginlägg