Geometriormar

Just nu är våra ”geometriormar” väldigt populära. Det rätta namnet är nog Rubik’s snake och en enkel youtube-sökning bort finns det massor med tips på olika figurer. Vi fröknar ler igenkännande åt dessa som vi också hade som små… När vi arbetar med dessa skaffar vi oss en förståelse för mönster, konstruktion av tredimensionella figurer, problemlösning och har väldigt roligt på kuppen. När vi startar upp arbetet med geometri om ett par veckor kommer Axel i tvåan att ha en kurs med oss i hur man konstruerar olika figurer med geometriormarna – det ser vi fram emot! Här kommer lite smakprov på vad vi konstruerat hittills: 
Prenumerera på nya blogginlägg

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

2 kommentarer

  1. Noomi Niessner

    Hej Vad kul, jag kan visa er hur man gör diamanten om ni inte har koll på den. / Noomi

  2. Liza Egbuna

    Vad kul! En sån hade jag också när jag var liten.

Kommentera